Duurzame Zakelijke Kleding

Het aanbod van duurzame zakelijke kleding voor kantoor en congressen wordt steeds groter. Dacht je misschien nog dat verantwoorde kleding vooral casual en slonzig is dan hebben wij goed nieuws voor je! Duurzame materialen worden steeds beter en mooier en steeds meer merken leggen zich toe op het maken van verantwoorde kleding dus ook in het zakelijke segment groeit het aanbod.

Bekijk onze collectie zakelijke en duurzame kleding

  

Duurzaam en zakelijk dankzij luxe materialen

Ecovero viscose en Tencel zijn twee voorbeelden van duurzame materialen die ook nog eens een luxe uitstraling hebben en daarmee perfect zijn voor een duurzame zakelijke outfit. Bijvoorbeeld voor een blouse, jurk of soepel vallende pantalon. Of denk bijvoorbeeld aan een pantalon van verantwoorde wol en mooie sweaters van eco cashmere.

Blouses: zakelijk en duurzaam

Met een mooie soepel vallende blouse op een pantalon of rok zie je er altijd representatief uit. Ga voor frisse kleuren en prints voor een energieke uitstraling! Combineer met een pantalon of rok in een mooie uni kleur en klaar is je duurzame zakelijke outfit! De meeste blouses uit onze collectie zijn gemaakt van Ecovero of FSC viscose. En denk ook aan een een zachte biologische katoen.

Bekijk onze duurzame zakelijke blouses

Zakelijke duurzame broeken

Met een mooi vallende iets wijdere pantalon ben je zakelijk goed gekleed. Denk aan een wol of FSC viscose, beide duurzame materialen. Met bandplooi, middenvouw en we hebben zelfs broeken met een elastisch band die heel goed zakelijk te dragen zijn!

Bekijk onze collectie zakelijke broeken

 

Duurzame jurken en rokken

Voor een extra vrouwelijke touch kies je ook zakelijk voor een duurzame jurk! Ga voor een soepel vallende met print van ecovero viscose of stoer voor een jeansjurk. Of wat dacht je van een (vegan leren) kokerrok?

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author