Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Als je op werkdagen voor 13.30 uur bestelt, versturen wij het op dinsdag t/m vrijdag nog dezelfde dag. Daarna in ieder geval de eerste werkdag erop. Op maandag geldt dit voor bestellingen tot 11.30u.
Wij versturen pakketjes meestal met DPD. Zij halen de pakketjes op vanaf 14 uur bij het pakketpunt. Bij bestellingen die 's middags later dan 13.30 binnenkomen kunnen we niet garanderen dat ze nog dezelfde dag worden verstuurd.
Pick Up
Je kunt ook je pakketje ophalen in onze winkel aan de Roelof Hartstraat 52H in Amsterdam Zuid. We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag.* 

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling terugsturen?
Twijfel je over een pasvorm, kleur of afmeting? Neem dan voor je bestelt even contact met ons op. We helpen jou graag en willen retouren zoveel mogelijk voorkomen dat is wel zo duurzaam. Voldoet je bestelling toch niet aan je verwachting of heb je je bedacht? Jammer, dat kan gebeuren. Je kan het pakketje zelf, binnen 14 dagen na ontvangst, met een pakketservice (bijv. DPD of PostNL) terugsturen, de kosten zijn voor jou. Na ontvangst van de items storten wij het aankoopbedrag van de geretourneerde items binnen 3 dagen terug op je rekening.*
*We ontvangen je item graag, ongedragen (passen mag natuurlijk wel), ongewassen en voorzien van de originele labels en verpakking en in de staat zoals je het van ons hebt ontvangen.

Retouradres:
Roelof Hartstraat 52H
1071 VL Amsterdam
 

Kan ik mijn bestelling ruilen?
Toch een andere maat of kleur? Stuur even een mailtje naar hallo@whatthef.nl dan krijg je van ons de instructies en een retourlabel*. 
We ontvangen je item graag ongedragen (passen mag natuurlijk wel), ongewassen en voorzien van de originele labels en verpakking en in de staat zoals je het van ons hebt ontvangen.
*Ruilen is gratis bij bestellingen >99. Bij lagere orderbedragen betaal je zelf een bijdrage van € 5,95 voor het heen en weer verzenden.
 
Ik wil gebruik maken van Herroeping

Bovenstaande is de meest makkelijke procedure. Wil je toch gebruik maken van je herroepingsrecht? Voeg dan onderstaande informatie toe aan het pakket en stuur de volledige bestelling terug naar:
WhatTheF
Roelof Hartstraat 52H
1071 VL Amsterdam
Je kan het pakketje zelf met een pakketservice (bijv. PostNL) terugsturen, de kosten zijn voor jou.
 
 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Aan: WhatTheF

Roelof Hartstraat 52H

1071 VL Amsterdam

hallo@whatthef.nl

 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

  • [Naam consumenten(en)]

 

  • [Adres consument(en)]

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.