"The Future of Fashion is Slow"

In een wereld waar snelheid en massa de norm lijken te zijn, komt het Duitse kledingmerk Lanius met een verfrissende benadering van mode. Met een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en ethiek, heeft Lanius zich gepositioneerd als een pionier in de industrie, waarbij stijl en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Wat maakt Lanius duurzaam & fair?

 

Positieve impact op mens en milieu

Lanius heeft een duidelijke missie: het creëren van tijdloze kledingstukken die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op mens en milieu. Door gebruik te maken van biologische en duurzame materialen, zoals biologisch katoen, hennep en Tencel, minimaliseert Lanius haar ecologische voetafdruk en bevordert zij een gezonde planeet.

 

Tijdloze elegantie

Wat Lanius onderscheidt, is haar esthetiek. Elk kledingstuk straalt een tijdloze elegantie uit, met zorgvuldig vervaardigde ontwerpen die zowel chic als comfortabel zijn. Want kleding die je vaak en lang draagt is het meest duurzaam. Van klassieke jurken tot casual tops en tijdloze jassen, Lanius biedt een veelzijdige collectie die moeiteloos kan worden gestyled voor elke gelegenheid. 

Bekijk onze collectie van Lanius

     

Eerlijke arbeidsomstandigheden

Maar duurzaamheid gaat verder dan alleen materialen. Lanius omarmt ook eerlijke arbeidsomstandigheden en transparantie in haar toeleveringsketen. Door samen te werken met gecertificeerde fabrieken die eerlijke lonen en veilige werkomstandigheden garanderen, zet Lanius zich in voor het welzijn van de mensen die betrokken zijn bij het productieproces.

 

Certificaten

Lanius is GOTS- gecertificeerd en lid van de IVN (International Association of the Natural Textile Industry). Hun vegan producten zijn PETA-Approved Vegan. Daarnaast werken zij met producenten die zijn gecertificeerd en voldoen aan de sociale normen. Deze certificaten en richtlijnen zijn GOTS, BSCI Code of Conduct,  SA8000® Standard en audits door the Fair Wear Foundation.

 

 

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator