Duurzame Pakken: How to Wear
Pakken zijn helemaal hot op dit moment! Wij hebben een aantal hele mooi duurzame varianten in onze pakkencollectie! Het leuke van een pak is dat je ook het jasje en de broek afzonderlijk kunt dragen. En zo heb je met één pak meteen een heleboel outfit variaties en dat is wel zo duurzaam! Hieronder laten we zie hoe je het hele pak op verschillende manieren kan stylen: van business tot casual.

Bekijk onze collectie duurzame pakken

 

.  
Denim pak van Blanche. Dit pak is gemaakt van biologisch katoen. Wij stylen het pak hierboven lekker casual met vegan sneakers van Womsh, een sweater van biologisch katoen (Soft Rebels) en een vegan metallic zilveren tasje van Hvisk.
Dit knalblauwe pak is van gerecycled polyester en viscose. Het pak heeft niet veel meer nodig dus met een simpel wit t-shirt ben je eigenlijk al klaar, zakelijk of casual. Een pak leent zich ook goed voor een feestje. Combineer met kant, een hakje, clutch en klaar is je outfit!
Het pak hierboven is gemaakt van Rami, een grassoort. De structuur lijkt een beetje op linnen. Het pak heeft een natuurlijke uitstraling, stylen met naturel tinten is een mooie optie. Maak het extra romantisch met deze prachtige broderie blouse van Alchemist. Dit pak van Soft Rebels heeft een sportief detail aan de achterkant en daarom ook leuk om te combineren met sneakers en felle kleuren.
Dit stoere duurzame linnen pak is van Alchemist. Linnen is natuurlijk super om te dragen op warme dagen met een sandaaltje en een top. Ook voor de frissere dagen is dit een top pak. Hier stylen wij 'm met een fijn gebreide top van biologisch katoen van Lanius en een stoere sneaker van Womsh. Een klein tasje erbij van Markberg en je bent klaar voor een dagje in de stad!
  
Het pak hierboven is ook van Soft Rebels en is gemaakt van gerecycled polyester en viscose. Hier stylen wij 'm lekker zakelijk met een hakje van Rita Row, een glanzende FSC viscose blouse (Soft Rebels) en een lekker grote werktas van canvas en leer van Markberg.

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator