5 Duurzame feestoutfits voor WEDDING SEASON!

Hoe creëer je een duurzame outfit voor een bruiloft?

De feestjes staan weer voor de deur! Nu wil je er natuurlik stralend en feestelijk uitzien op het huwelijk van je vriendin, broer of zus, maar hoe doe je dat op een duurzame manier? Hoe draag je een feestelijke jurk, rok of pak nou duurzaam? Met de 5 onderstaande feestelijk items hopen wij jou te inspireren om jouw feestoutfit verantwoord samen te te stellen. Misschien heb je nog iets in je kast, wilde je toch al heel graag een mooi pak voor werk? Of een mooie jurk voor de vakantie? Deze jurken, rok en pakken kun je ook na het feest nog volop dragen!

Duurzame rok en feestelijke top

Een duurzame optie is een rok met een losse top. Afzonderlijk zul je deze misschien vaker dragen dan een hele jurk. Wij kozen voor een rok van ecovero viscose met bijpassende top van het duurzame en eerlijk merk JLabel. Samen gedragen heb je een prachtige vrouwelijk set die met een paar opvallende sieraden ook super feestelijk is. Je past de outfit gemakkelijk aan van een meer subtiele dag outfit naar een echte party outfit. Na de bruiloft is de rok ook leuk met een t-shirt en een sneaker. De top is prachtig op een high waist jeans. En als set natuurlijk ook leuk met een simpel sandaaltje. 
* De oranje suede sandalen zijn van Pavement en hebben wij (nog) niet in de collectie.
 
 

Korte zwierige jurk 

Deze jurk van Soft Rebels is van een mix van ecovero viscose en heeft een prachtige glans. Deze jurk heeft niet veel meer nodig dus met een paar eenvoudige sieraden is je feestoutfit al af. Maar deze jurk leent zich ook goed om helemaal los te gaan en te stylen met opvallende sieraden, in felle kleuren of in blauwtinten. Na het feest is deze jurk ook leuk te dragen met witte sneakers en bijvoorbeeld een jeans jack.
* De gouden metallic sandalen zijn van Pavement en hebben wij (nog) niet in de collectie.

 

Het duurzame feestelijke pak

Een pak is goede duurzame investering. Samen is het een super feestoutfit of juist zakelijk, maar net hoe je het pak combineert. Dit pak van Ekyog is gemaakt van Tencel. Met een mooie (kanten) top en gekleurde glimmende sieraden maak je 'm heel geschikt voor een bruiloft. Heel sexy ook zonder (of met niet zichtbare) top en een dieper decolleté. Een clutch en hakken erbij en je bent klaar voor een feestje. Na het huwelijksfeest draag je het pak zakelijk met een top of blouse

Tijdloos en elegant: de slip dress

Deze prachtige donkerblauwe slip dress van het duurzame merk Lanius is gemaakt van zijde. Dress up met een hakje en mooie sieraden. Dress down met een grote sweater en sneakers. Vind je voor overdag een slip dress to much of is het nog wat te fris? Draag er een blazer overheen in dezelfde kleur.
 
* De groene metallic sandalen zijn van Pavement en hebben wij (nog) niet in de collectie.
 

Het linnen pak

Een linnen pak is misschien niet het eerste waar je aan denkt als outfit voor een bruiloft. Toch is dit prachtig op een feest op het strand of een buiten thema. Twijfel je of het feestelijk genoeg is? Combineer dan met subtiel glanzende stoffen zoals zijde of geef een romantische touch met een randje kant.

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator