Laulabel

Wij zijn groot fan van de handgemaakte, kleurrijke mokjes en vazen van Laulabel. Laura Martens ontwikkelde tijdens haar studie aan de kunstacademie een heel eigen wijze van gieten waarbij prachtige patronen ontstaan. Met deze techniek heeft zij een super mooie collectie vazen, kandelaren en mokken gecreëerd.

In de zomer van 2017 studeerde Laura Martens af als  Product Designer aan de kunstacademie in Utrecht (HKU). Het materiaal klei fascineerde haar het meest. Misschien wel omdat ze vroeger bakker wilde worden omdat ze het kneden van deeg zo leuk vond. Tijdens haar stage in de keramiekwereld viel het haar op dat de mallen altijd op dezelfde manier gevuld worden.

Dit inspireerde haar om voor haar afstudeerproject onderzoek te doen naar andere manieren om de mal te vullen. Het resultaat was een geheel eigen manier van gieten waarmee ze onvoorspelbare patronen creëerde. Door deze onvoorspelbaarheid is het iedere keer weer een verrassing met wat voor patronen mijn producten uit de mal komen. Hierdoor is ieder product uniek. Na haar afstuderen is Laura meteen gestart met een eigen onderneming: Laulabel.

Haar collectie bestaat inmiddels uitkopjes, mokken, kandelaren en vazen in prachtige kleuren die leuk te combineren zijn.

 

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator