Denise Roobol vindt dat er geen dier hoeft te lijden voor het maken van een mooie tas of accessoire. Daarom zijn alle producten van DENISE ROOBOL PETA goedgekeurd. Naast het veganistische aspect, wilde zij bewijzen dat veganistische producten modieus en trendy kunnen zijn. Met het merk DENISE ROOBOL hoopt zij alle vrouwen te inspireren hoe gemakkelijk en fijn het kan zijn om veganistische mode te dragen.


Vegan microfibre leer
Alle producten van DENISE ROOBOL zijn gemaakt van vegan microfiber, een materiaal dat is gemaakt van geperste vezels. Het materiaal heeft een sterke coating, die het beschermt tegen zonlicht en water. De combinatie van microfiber en de sterke coating maakt het materiaal supersterk, duurzaam en waterafstotend.

Microfiber is het meest hoogwaardige alternatief voor leer en heeft dezelfde soepelheid en hetzelfde gevoel. Het is niet nodig om een spray te gebruiken om het materiaal te beschermen.

Daarnaast is microfiber is verkrijgbaar in verschillende diktes. Elk ontwerp heeft zijn eigen verschillende diktes. Voor een minimalistisch design kiezen we vaak voor een dik materiaal. Terwijl dunner materiaal perfect past bij een meer casual look. De dikte van het materiaal zegt niets over de kwaliteit van de tas, maar meer over de look en feel van de tas.


Atelier
Het atelier waar de DENISE ROOBOL tassen worden geproduceerd, ligt op 3 uur van Hong Kong in Guangzhou. Dit atelier is niet zo groot met slechts 10 tot 15 ervaren vakmensen. De studio is fris, licht en ruim. Dit atelier in Guangzhou blinkt uit in de kwaliteit die ze leveren, elk product krijgt de tijd en aandacht zodat het zorgvuldig word afgewerkt en er perfect uitziet.

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator