Dit jonge Deens merk heeft als missie modeliefhebbers van top tot teen duurzaam te kleden. De stijl vinden wij typisch Scandinavisch: modern, stoer en nonchalant met een aantal super vrouwelijke items. 

"Blanche was born on a sustainable strategy focusing on denim - made by women, for women."

Eerlijk gemaakt

Het merendeel van hun collectie wordt in Europa geproduceerd. Dit maakt het  makkelijk om te controleren en bovendien is de wet en regelgeving binnen de EU dusdanig dat elke fabrikant acceptabele werkomstandigheden moet bieden. Bij elk item wat wij aanbieden kun je zien waar het is gemaakt.

Duurzame materialen

Het gebruik van duurzame materialen is hun missie. Een constante afweging van duurzaamheid, schoonheid en de levensduur van een kledingstuk. Blanche gebruikt zoveel mogelijk  biokatoen, natuurlijke kunstvezels zoals ecovero, diervriendelijke wol zoals alpaca en merino, gerecyclede synthetische materialen en linnen. 

Nog niet alle items van Blanche voldoen hieraan. Bij elk kledingstuk geven wij aan waar het van is gemaakt.

Waarom in onze collectie?

Blanche is misschien nog niet het beste jongetje of meisje van de klas als het gaat om 100% duurzame materialen. Ondanks dat zijn wij groot fan. Veel meer dan andere merken met een stijlvolle, moderne look en deze kwaliteit maken zij gebruik van duurzame materialen (en daar selecteren wij ook zoveel mogelijk op). Want hoe graag we ook all the way duurzaam gaan, wij willen geen concessies doen op stijl en kwaliteit en onze kledingstukken zo lang mogelijk dragen. Belangrijker nog vinden wij de eerlijke productie die voornamelijk in Portugal plaatsvindt. 

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator