ABSOLUT CASHMERE: het feel good cashmere merk

Absolut Cashmere komt uit Parijs en is een op en top vrouwelijk, kleurrijk en duurzaam merk. Hun wol komt uit Mongolie waar zij een eigen fabriek hebben en er op toezien dat hun geiten goed worden verzorgd. Hun productie is dan ook volledig geïntegreerd: van de behandeling van de grondstof tot de mooie sweater die je uiteindelijk draagt.

Bekijk de collectie van Absolut Cashmere

Duurzaam proces

Om te voorkomen dat de rivieren opdrogen en de grond verarmd worden de absolute geiten biologisch gehouden. Lokale fokkers in het midden van Mongolie oogsten de wol van de Absolut geiten in het voorjaar, vaak tussen mei en juni. In deze tijd van het jaar hebben geiten deze warme wollen deken zelf niet meer nodig. De wol wordt verkregen met behulp van een kam waarmee de wol handmatig en zorgvuldig uit de vacht wordt gekamd. Deze techniek stelt onze geiten in staat om dit overtollige materiaal sneller kwijt te raken, omdat ze van nature zouden uitvallen in het warmere seizoen. De reinigingsmiddelen die Absolut cashmere gebruikt zijn biologisch afbreekbaar 

 

30 Kleuren cashmere

Met een enorm kleurenpallet van maar liefst 30 kleuren wil Absolut Cashmere het dragen van cashmere leuk maken door hiermee uiting te kunnen geven aan een sterke wil, inspiratie en gevoel. Naast 100% cashmere bestaat de collectie van Absolut cashmere uit een mix van natuurlijke materialen zoals bamboe, linnen of katoen. Hiermee wil Absolut Cashmere een frisse wind laten waaien door het klassieke imago van cashmere. 

Blazer Randala | Ekyog | Groen

Prijs
€136,50
Sale Prijs
€136,50
Prijs
€195,00
Unit Price
Translation missing: en.general.accessibility.unit_price_separator