Lanius is een Duits modemerk dat bekend staat om zijn sterke toewijding aan duurzaamheid en ethische mode. Ze streven ernaar om mode te produceren die zowel stijlvol als milieuvriendelijk is.
Wij zijn fan van Lanius vanwege de hoge kwaliteit van de materialen en productie. Hun kleding voelt luxe en rijk en dan bestaat de collectie ook nog eens uit prachtige kleuren! Zowel voor vrije tijd, werk en een feestje is er altijd wel iets te vinden in het uitgebreide aanbod!
Bekijk de collectie hier.
  
 
Wat maakt Lanius een fair & duurzaam merk?
1. Lanius gebruikt duurzame materialen: Ze gebruiken veelal biologische en gecertificeerde materialen zoals biologisch katoen, hennep, Tencel en gerecyclede vezels. Deze materialen verminderen de impact op het milieu. Veel materialen zijn gecertificeert met bijvoorbeeld het GOTS certificaat.
2. Lanius staat voor ethische productie. Het merk werkt samen met fabrikanten van Peru tot Turkije die goede arbeidsomstandigheden bieden en eerlijke lonen betalen aan hun werknemers. 
3. Transparantie: Lanius streeft naar transparantie in hun toeleveringsketen, zodat klanten kunnen zien waar en hoe hun kleding wordt geproduceerd. Van elke item is voor ons en de consument makkelijk te achterhalen waar het is gemaakt.
4. Milieuvriendelijke praktijken: Lanius houdt rekening met milieuvriendelijke productieprocessen, minimaliseert afval en maakt gebruik van ecologische verfmethoden.
5. Eerlijke mode: tijdloos en van hoge kwaliteit. Lanius moedigt duurzame en eerlijke mode aan door te streven naar tijdloze ontwerpen en kledingstukken van hoge kwaliteit, zodat ze langer meegaan.